156 Turkcell çalışanı artık birer Boğaziçili oldu

Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi ile Turkcell işbirliğiyle hayata geçirilen Turkcell Akademi Marketing Masters Programı’ndan mezun olan 156 Turkcell çalışanı Boğaziçi Üniversitesi’nde 19 Mart’ta düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Programı dereceyle bitiren mezunlara plaketlerini Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmed Özkan sundu. Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akça ve Turkcell Genel Müdürü ve aynı zamanda bir Boğaziçi mezunu olan Kaan Terzioğlu’nun da katıldıkları törende bir konuşma yapan Rektör Mehmed Özkan, ‘’Turkcell’in eğitime olan yaklaşımı aslında kurumsal gelişime verdiği önemi ve liderliğe layık bir kurum olduğunu da göstermektedir. Boğaziçi Üniversitesi’nin de eğitim alanında 155 yıldır yaptığı katkılar hepimiz için malum. Burada siz değerli mezunları artık bir Boğaziçili olarak görmekten mutluyuz. Bu işbirliğimiz ülkemiz için de örnek bir işbirliği oluyor. Çünkü hem Illinois Üniversitesi hem Bolton School, hem Boğaziçi Üniversitesi hem de Turkcell Akademi’yle gerçekleştirdiğimiz bu program akredite bir organizasyon. Dolayısıyla aldığınız sertifikalar sadece herhangi bir sertifika programı değil, çok değerli bir eğitim programının sonucu olarak ortaya çıkan sertifikalar. O yüzden hepinizi yürekten kutluyorum ve başarılar diliyorum’’ dedi.

Törene Boğaziçi Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve BÜYEM yönetim kurulu başkanı Prof. Dr. Ayşın Ertüzün, BÜYEM yönetim kurulu üyesi ve BÜYEM Müdürü Dr. Tamer Atabarut, programın akademik koordinatörü Doç. Dr. Hande Türker de katıldı.

Turkcell’in çalışanları için eğitim alanında yapılan en büyük seferberliklerden biri olan program tüm yıla yayılan ve 100 saat eğitimle bir şirket içerisinde verilen en kapsamlı pazarlama programı olma özelliğini taşıyor. Programda verilen eğitim ve seminerlerle Turkcell çalışanlarının pazarlamayı A’dan Z’ye öğrenip kendilerine yeni bir uzmanlık katmaları amaçlanıyor. Programın geçtiğimiz Ekim ayında başlayan 2. döneminde katılımcılar, İllinois ve Boğaziçi Üniversitesi’nden dijital dünyada pazarlama dersleri aldılar.

Haber ve fotoğraflar: Kurumsal İletişim Ofisi