Albert Long Hall Klasik Müzik Konserleri’nde 2017’yi uğurlarken…

Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Klasik Müzik Konserleri, ‘’Diz Boyu Romantizm’’ temasıyla Aralık ayında da dopdolu içeriğiyle klasik müzikseverlerle buluşacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ana destekçisi olduğu Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Klasik Müzik Konserleri Aralık ayını Borusan Quartet ile karşılıyor. Birinci kemanda Esen Kıvrak, ikinci kemanda Olgu Kızılay, viyolonselde Çağ Erçağ, viyolada Efdal Altun’un performansları ile birbirinden seçkin eserlerin sunulacağı konser, 06 Aralık Çarşamba akşamı saat 19.30’da gerçekleşecek.

Ayın ikinci konuğu “Fantastik Ezgiler” adlı konserle orgda Yves Rechsteiner ve soprano ve müzikolog Çimen Seymen olacak. 13 Aralık’ta ikiliyi bir araya getirecek konserde repertuar Fantastik Senfoni’den bölümler, Su Perileri, Aşkın Büyüsü gibi ünlü eserlerden oluşuyor.

Aralık ayının son konserinde ise, Albert Long Hall 20 Aralık’ta, Türkiye'nin genç ve başarılı oda müziği topluluğu “Anadolu Nefesli Beşlisi”ni ağırlayacak. Batı ezgileri ile Anadolu ezgilerinin harmanlandığı “Orient Express” adlı konserde müzikseverler flütte Cem Önertürk, fagotta Ozan Evruk, obuada Ufuk Soygürbüz, klarnette Kıvanç Fındıklı ve kornoda Hüseyin Uçar’ı dinleyecekler.


Bilgi ve bilet için:

Tel: 0 212 359 66 48
E-mail: klasikmuzik@boun.edu.tr