Aşk şarkılarıyla bahara merhaba...

Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Klasik Müzik Konserleri yirmi yıldır her Çarşamba akşamı İstanbullu müzikseverleri aynı çatı altında topluyor.

Yirmi yıldır her Çarşamba akşamı seçkin konserlere ev sahipliği yapan Albert Long Hall’de 2017 Bahar Dönemi Konserleri, İngiliz sanatçılar, Rhiannon Llewellyn, Sarah Champion, Bradley Smith, Nicholas Merryweather, William Wann ve Edwige Herchenroder’in icra edeceği Brahms: Aşk Şarkıları ve Schuman: İspanyol Şarkıları ile 15 Şubat akşamı başlayacak.

Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Klasik Müzik 2017 Bahar Konserleri’nde Pekineller’den çellist Amit Peled’den Marie-Pierre Langlament ve Martin Löhr’e; Ayşegül Sarıca, Ayla Erduran, Gülsin Onay, Bülent Evcil, Toros Can, Cihat Aşkın, Ayla Erduran ve Elvin Hoxha’ya; Arcadia Quartet’ten İstanbul Sinfonietta’ya, Berlin Deutsche Oper Solistlerine, Festa Rustica Ensemble’dan Barış İçin Müzik Orkestrası’na kadar pek çok solist ve toplulukla birbirinden renkli dinletiler sergileyecek.

15 Şubat 2017 Programı:

J. Brahms: Aşk Şarkıları (Dört ses ve dört el piyano)

R. Schumann: İspanyol Şarkıları (Dört ses ve dört el piyano)

Tam Bilet: 30 TL, Öğrenci Bileti: 5 TL

2017 İlkbahar Konser Programı hakkında detaylı bilgi için ziyaret ediniz: