Boğaziçi “Bilişimin En’leri”ni ödüllendirdi

Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Kulübü Compec'in bu yıl 6.’sını düzenlediği Boğaziçi Bilişim Ödülleri sahiplerini buldu. 20 Aralık’ta Albert Long Hall'de Tansel Öngel’in sunumuyla gerçekleşen törende 19 ayrı kategoride “Bilişimin En’leri” belirlendi.

15 Kasım - 6 Aralık tarihlerinde 20 günlük halk oylaması süresince kullanılan 130.000’den fazla oy ve jüri oylarıyla belirlenen kazananlar, 500’den fazla katılımcının yer aldığı gecede ilham verici konuşmalarıyla ödüllerine kavuştu.

Törene şirketlerin üst düzey yöneticileri ve bilişim dünyasının önde gelen isimleri de katıldı. Sunuculuğunu Tansel Öngel’in üstlendiği, BÜMK Klasik Müzik Korosu’nun performansıyla renklenen Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Ödülleri’nde bu yıl 19 kategoride ödüller sahiplerini buldu. Ödül töreni öncesinde gerçekleşen kokteyl, BÜMK Klasik Müzik Korosu dinletisi, birbirinden özel isimler ve daha fazlasıyla 6. Boğaziçi Bilişim Ödülleri çok özel bir geceye ev sahipliği yaptı.

20 Aralık’ta Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleştirilen törende 19 ayrı kategoride ödül alan markalar ve isimler şöyle sıralandı:

En İyi Mobil Haber Uygulaması - Bundle

Yılın En İyi Yerli Mobil Uygulaması - Hadi