Boğaziçi BURN, Üniversitelerarası Frizbi Ligi şampiyonu

Son müsabakalarla elde ettiği başarılı performansla dikkat çeken Boğaziçi BURN rakiplerini geride bırakarak ligi şampiyonlukla tamamladı.

Boğaziçi BURN son müsabakalarda elde ettiği başarılarla Bilgi Üniversitesi Madducks ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Frizbi Teknik'i geride bırakarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Üniversitelerarası Frizbi Ligi'nin şampiyonu oldu.

Boğaziçi Üniversitesi BURN, İstanbul Teknik Üniversitesi Frizbi Teknik, Yeditepe Üniversitesi Eagles, İstanbul Bilgi Üniversitesi Madducks, Koç Üniversitesi Ramses, Sabancı Üniversitesi Seahawks ve Özyeğin Üniversitesi Grizzlies takımları, son hafta müsabakalarını Cebeci Spor Kompleksi'nde gerçekleştirdi.

Boğaziçi Üniversitesi BURN, son haftada karşılaştığı Sabancı Üniversitesi Seahawks'ı 11-3, Bilgi Üniversitesi Madducks'ı da 12-4 yenerek, 11 puanla liderliğe yükseldi.

Ligde, Bilgi Üniversitesi Madducks 10 puanla ikinci, İTÜ Frizbi Teknik 9 puanla üçüncü, Yeditepe Üniversitesi Eagles 6 puanla dördüncü, Sabancı Üniversitesi Seahawks 4 puanla beşinci, Özyeğin Üniversitesi Grizzlies 2 puanla altıncı ve Koç Üniversitesi Ramses de 0 puanla sonuncu oldu.

Boğaziçi Üniversitesi BURN, şampiyonluk kupasını, İBB Gençlik ve Spor Müdürü Ayhan Kep'in elinden aldı.

Şampiyon takımın belirlendiği son hafta müsabakalarında, toplam 8 maç yapıldı. Yedi üniversiteden yaklaşık 200 oyuncunun katılımıyla 2 ay süren lig kapsamında, iki haftada bir tam gün olarak gerçekleştirilen müsabakalarda, takımlar yaklaşık 40 maça çıktı.

Haber: Kurumsal İletişim Ofisi

Tarih: 20 Aralık 2017