Boğaziçi Üniversitesi, ABD’deki mezunlarıyla bir araya geldiği buluşmalara devam ediyor

The Harvard Club NYC'de düzenlenecek “21. Yüzyıl’da Türkiye: Sosyal, Ekonomik ve Politik Dönüşümleri Anlamak” konulu panelde Boğaziçi Üniversitesi mezunları buluşacak.

İlk kez 2013 yılında Boğaziçi Üniversitesi’nin “150. Kuruluş Yılı” kapsamında, ABD’deki mezunları bir araya getirmek için başlattığı buluşmalar bu yıl da devam ediyor. 20 Nisan Pazartesi günü The Harvard Club NYC'de düzenlenecek “21. Yüzyıl’da Türkiye: Sosyal, Ekonomik ve Politik Dönüşümleri Anlamak” konulu panelde Boğaziçi Üniversitesi mezunları ve dostları bir araya gelecek.

Binghamton Üniversitesi’nden Çağlar Keyder, The Brookings Enstitüsü’nden Kemal Kirişçi ve İleri Araştırmalar Enstitüsü’nden (Institute for Advanced Study, Princeton) Dani Rodrik’in katılacağı panelin moderatörlüğünü Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden Biray Kolluoğlu yapacak.

Panelde Çağlar Keyder “Türkiye’de Toplumsal Dönüşümler”, Kemal Kirişçi “21. Yüzyılda Türkiye’nin Stratejik Derinliğini Yeniden Değerlendirmek” ve Dani Rodrik “Karşılaştırmalı Perspektif İçerisinde Türkiye Ekonomisi” başlıklı konuşmalar yapacaklar.

Panel programı:

“Türkiye’deki Toplumsal Dönüşümler” konulu oturum: Çağlar Keyder

“21. Yüzyılda Türkiye’nin Stratejik Derinliğini Yeniden Değerlendirmek” konulu oturum: Kemal Kirişçi

“Karşılaştırmalı Perspektif İçerisinde Türkiye Ekonomisi” konulu oturum: Dani Rodrik

Tarih: 20 Nisan 2015, Pazartesi

Saat: 18.00