Boğaziçi Üniversitesi Tanıtım Dönemi Başladı

16 Temmuz'da başlayan Boğaziçi Üniversitesi'nin tanıtım dönemi kapsamında üniversite tercihinde bulunacak adaylar, Boğaziçi Üniversitesi Tanıtım ve Bilgilendirme Ofisini ziyaret ederek bölümler hakkında bilgi alabilecekler.

Boğaziçi Üniversitesi, akademik programları, eğitim olanakları, burs seçenekleri ve kampüs imkânları hakkında adayları ve aileleri bilgilendirmek amacıyla tanıtım dönemini 16 Temmuz tarihinden itibaren başlattı. Üniversite seçimlerini yapacak olan aday öğrenciler, Boğaziçi Üniversitesi Tanıtım ve Bilgilendirme Ofisini ziyaret ederek tercih etmeyi düşündükleri bölümleri yerinde görüp inceleme olanağına sahip olacaklar.

Üniversiteye aday öğrenciler ve aileleri, tercih formlarının teslim edilme tarihine kadar Boğaziçi Üniversitesi Tanıtım ve Bilgilendirme Ofisini ziyaret ederek, tercih etmeyi düşündükleri bölümler hakkında bilgi sahibi olacak, öğretim üyeleri ile yüz yüze görüşme imkânı bularak, her türlü sorularına cevap alacaklar. Tanıtım ve Bilgilendirme Ofisi Cumartesi ve Pazar günleri de aday öğrencileri ziyarete kabul edecek.

Boğaziçi Üniversitesi Tanıtım Günleri 01-09 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek.

Tanıtım Günleri 01-09 Ağustos 2018 tarihleri arasında düzenlenecek. Bu tarihler arasında bölüm öğretim üyeleri ve mezunlarının katılımıyla Bölüm Tanıtım Programları düzenlenecek. Tüm oturumlar www.tanitim.boun.edu.tr/canli-yayin  adresinden canlı yayınla izlenirken; aday öğrenciler ve velilerle canlı röportajlar yapılacak. Aday öğrenciler sorularını #bogazicinesor hashtag’i üzerinden sorabilecekler.

Aday öğrenciler 0530 168 87 70 telefon numarasını kullanarak WhatsApp üzerinden de üniversiteye ulaşıp sorularını yöneltebilecekler.

Tanıtım Günleri’ne Özel Seminerler

Tanıtım Günleri kapsamında, aday öğrencilerin üniversite ve bölüm tercihi aşamasında en çok merak ettikleri konu başlıklarında alanında başarılı mezunlarımızın da katkılarıyla seminer programları düzenlenecek.

Tanıtım Günleri Seminerleri;

02 Ağustos, Perşembe "Üniversite Eğitimi Bir Son Mu Başlangıç Mı?"

Moderatör – Metin Göksel – BU Kurumsal İletişim Direktörü – BU Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Mezunu

Konuşmacı – Prof. Dr. Mehmed Özkan – BU Rektörü – BU Elektrik Elektronik Mezunu

03 Ağustos, Cuma "Girişimcilik ve Üniversite Eğitimi"

Moderatör – Dr. Öğretim Üyesi Oğuzhan Aygören – BU Öğretim Üyesi – BU İşletme Mezunu