Boğaziçi Üniversitesi, The Undergraduate Awards (UA) programına katıldı

Boğaziçi Üniversitesi dünyanın en büyük akademik ödül programı olan The Undergraduate Awards (UA) programına katıldı.

The Undergraduate Awards lisans öğrencilerini üniversitedeki en iyi çalışmalarını programa göndermeye davet ederek alanlarındaki en başarılı öğrenciler arasında gösterilme fırsatı tanıyor. Potansiyeli yüksek ve yaratıcı lisans öğrencilerini bir araya getiren program, dünyadaki bütün disiplinleri kapsayan tek ödül programı.

UA’nın 25 farklı alanına başvuru üniversitedeki sondan bir önceki yılını veya son yılını okuyan öğrenciler ve 2015 mezunlarına açık. Başvurular ücretsiz ve online bir form ile gerçekleştiriliyor. Öğrenciler en fazla 3 tane çalışmalarıyla başvurabilir. Ödül alan makaleler akademik bir dergide yayınlanacak ve kazanan öğrenciler Dublin’de düzenlenecek olan UA Global Summit’e gitme hakkına sahip olacak.

Başvurular için son tarih 31 Mayıs 2016.

Sorular için info@undergraduateawards.com a mail atabilirsiniz