Boğaziçi Üniversitesi TÜBİTAK tarafından BİGG uygulayıcı kuruluşu olarak seçildi !

Boğaziçi Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş (TTO) tarafından yürütücülüğü yapılacak "Dream BİGG" programı ile girişim fikirlerinin geçecekleri eğitim ve mentorluk sürecinden sonra şirketleşmeye yönlendirilmesi hedefleniyor.

Erken aşama girişimcilikten şirket kurulumu, tutundurulması ve büyütülmesine uzanan 1601 - TÜBİTAK Yenilik ve Girişimcilik Alanlarında Kapasite Artırılmasına Yönelik Destek Programı kapsamında 2018 yılında açılan “1512 Teknogirişim Sermayesi Desteği Programı 1.Aşama Uygulayıcı Kuruluş Çağrısı” sonuçları açıklandı.

Boğaziçi Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) A.Ş. tarafından yürütücülüğü yapılacak "Dream BİGG" programımız ile girişim fikirlerinin geçecekleri eğitim ve mentorluk sürecinden sonra TÜBİTAK tarafından 150.000TL hibe ile şirketleşmeye yönlendirilmesi hedefleniyor.


Dream BİGG programına katılan girişimciler kuluçka, ortak çalışma alanları ve prototip merkezlerine erişim, farklı alanlarda uzun süreli mentorluklar, büyük sanayi kuruluşları ile işbirlikleri, yatırım ve uluslar arası programlara katılım ek imkanlarına da sahip olacaklar.

Sanayi, kamu ve çatı kurumlardan önemli partnerler ile yürütülecek Dream BİGG programı Temmuz ayı içerisinde başlayacak.

İlgili girişimcilerin yakında belli olacak program takvimi, detaylar ve başvuru için TTO A.Ş. sosyal medya hesapları ve web sitesini takip edebilir ve dreambigg@boun.edu.tr e-posta adresi üzerinden TTO A.Ş. ile iletişime geçebilirler.