Boğaziçi Üniversitesi ve PwC’den ‘Etkin Yönetim Kurulu’ için işbirliği

Boğaziçi Üniversitesi ve PwC Türkiye, iş dünyasının başarılı ve fark yaratan yöneticilerini güçlendirmek ve gelecek yüzyıllara hazırlamak amacıyla ‘Executive on Board’ adlı özel bir eğitim programı hazırladı. ''Etkin Yönetim Kurulu Executive On Board'' programı 17 Mart’ta başlıyor.

Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM), bu kez de PwC Türkiye ile, iş dünyasında Etkin Yönetim Kurulu oluşturmak amaçlı önemli bir iş birliğine imza atıyor. Bu kapsamda iki kurum, iş dünyasının başarılı ve fark yaratan yöneticilerini güçlendirmek ve gelecek yüzyıllara hazırlamak amacıyla güçlerini birleştiriyor. Boğaziçi Üniversitesi’nin 150 yılı aşkın akademik birikimi ve PwC’nin danışmanlık, finans, vergi, hukuk alanlarındaki saha tecrübesinin birleşiminden oluşan «Executive on Board» programı, ülke ve dünya ekonomisine yön veren yöneticilerin, güncel konulara çağdaş yaklaşımlarla çözüm üretmesini sağlamayı hedefliyor.

Boğaziçili akademisyenler, PwC ortakları ve Türkiye ekonomisini yönetenler bir araya gelecek

Türkiye’de yönetim kurulu üyelerine özel olarak hazırlanan ilk eğitim programı olmasıyla dikkat çeken Executive on Board programında, Boğaziçi Üniversitesi akademisyenleri ve PwC ortakları, Türkiye ekonomisini yönetenlerle bir araya gelecek. Küresel düzeyde prestijli bir program olarak tasarlanan Executive on Board, teori ve pratik bilgilerin harmanlanacağı, hayatın içinden örneklerin paylaşılacağı bir çalışma programı sunuyor.

Siber güvenlikten inovasyon ve girişimciliğe kadar geniş perspektifte bir eğitim programı

İş ve akademi dünyasından konuk konuşmacıların da katılacağı eğitim programı, yönetim kurulu fonksiyonlarının yanı sıra, teknoloji, inovasyon, vizyon, gelecek ve dijitalleşme alanlarına odaklanıyor. Eğitim programının konuları arasında; yönetim kurulunun işleyişi ve kurumsal sürdürülebilirlik, yönetim kurulu üyelerinin sorumlulukları ve hukuki ve vergisel konular, makroekonomik veriler çerçevesinde Türkiye ekonomisi, konuşan finansal tablolar, operasyonel mükemmeliyet, finansman yönetimi, değerleme, şirket birleşme ve satın almalarda önemli ipuçları, kurumsal risk yönetimi, iç kontrol ve iç denetim, yolsuzluk ve suiistimal riskleri, global operasyon ve organizasyon kurma, dijital değişim, siber güvenlik, inovasyon ve girişimcilik gibi başlıklar yer alıyor.

Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Executive on Board programı detaylı bilgi ve kayıt için: http://www.buyem.boun.edu.tr/egitim/executive-on-board.html

Tarih: 16 Şubat 2018