Boğaziçi Üniversitesi Yelken Takımı’na büyük destek

Türkiye’nin en yaygın Apple Premium Reseller’ı Pupa Bilişim, spora verdiği destekle Türkiye’de eşine az rastlanan bir sponsorluk örneği göstererek, 2017 yelken sezonuna Boğaziçi Yelken Takımı ile katılıyor.

2017 yılı itibari ile Boğaziçi Üniversitesi Yelken Takımı’nı desteklemeye başlayan Pupa Sailing Team, geçtiğimiz yıl vefat eden, yelken sporuna gönül veren ve aynı zamanda Pupa Bilişim AŞ CEO’su Metin Ölken’in yakın arkadaşı olan Bülent Sandal’a ithaf edilen 2017 yelken sezonuna Boğaziçi Üniversitesi Yelken Takımı ile katılacak.

Boğaziçi Üniversitesi Yelken Takımı’nın temmuz ayına dek yoğun bir yarış programı var. İlk olarak 18-19 Mart tarihlerinde Çanakkale Zaferi Kupası’nda yarışacak olan sporcularımız sırasıyla; 6 Mayıs’ta BAU Bosphorus Cup, 17 Haziran’da 10. Yıl Atatürk Moda’da Yat Yarışı ve 8-9 Temmuz 32. Yıl Amiraller Kupası’na katılacaklar.

Bu işbirliği çerçevesinde ayrıca Boğaziçi Üniversitesi Yelken Takımı, Pupa sponsorluğunda Türkiye’nin en uzun açık deniz yat yarışı olan Deniz Kuvvetleri Kupası’na ve dünyadan 125 üniversitenin katıldığı, Fransa’da düzenlenecek olan EDHEC yat yarışlarına da katılacak.

4 yıldır Cenk Tekkaya Denizcilik’te yelken sporuna destek veren Pupa Bilişim, bugüne kadar 100’ün üzerinde sporcunun yelken sporu ile tanışmasına olanak sağladı. 2014 ve 2015 sezonlarında Pupa‘nın desteği ile eğitilen öğrenciler hem Pupa’nın sahip olduğu tekne Fifty Fifty’de hem de üniversiteler arası yelken yarışlarında büyük başarılar elde ettiler ve çok sayıda kupanın sahibi oldular.

Tarih: 17 Mart 2017