Boğaziçi Üniversitesi’nden Global Dünyada Liderlik ve Yeni Telekom Dünyasında Liderlik eğitimleri

Boğaziçi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Nur İrem Nuhoğlu koordinatorlüğünde düzenlenmekte olan Executive Education Abroad programı 29 Mayıs -4 Haziran 2016 tarihleri arasında ABD’de Türkiye’den üst düzey yöneticileri ağırladı.

Üst düzey yönetici ve CEO olmak üzere kariyer yolu çizen beyaz yakalılar için ABD’nin önde gelen üniversiteleri ile ortak Türk iş dünyasına özel sertifika eğitim programları hazırlayan Boğaziçi Üniversitesi bu programda dünyada lider eğitimi konusunda ilk sıralarda yer alan University of Texas at Austin McCombs School of Business ile işbirliği yapıyor.

Telekom, iletişim, finans ve perakende sektörlerinden 30 üst düzey yönetici Türkiye’ye özel olarak tasarlanan etkinlikle “Leading in a Global World” ve “Leading in the New Telecom World” eğitim programlarına katıldı.

Eğitim programlarında Boğaziçi Üniversitesi mezunlarının yanı sıra, PricewaterhouseCoopers, Türk Telekom, Şişecam, Vodafone, Yapı Kredi Bankası, Migros, TC Dışişleri Bakanlığı’ndan yöneticiler de yer aldı.

Executive Education Abroad projesinin ortakları arasında Columbia Business School ve New York Üniversitesi (NYU) - Stern School of Business da bulunuyor.

 

Executive Education Abroad Programı hakkında bilgi için ziyaret ediniz: http://web.boun.edu.tr/nuhoglun/node/58