Boğaziçililer araç paylaşımıyla kampüslere daha kolay ulaşacak!

Boun Car Sharing (Aracını Paylaş) projesiyle kampüsler arasında ulaşımın daha kolay olması planlanıyor.

Boğaziçi Üniversitesi Öğrenci Temsilciliği Kurulu (ÖTK), kampüslerarası ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla gerçekleştirdiği Aracını Paylaş projesiyle Boğaziçi’nin tüm akademisyen, öğrenci ve çalışanlarını araçlarını paylaşmaya davet ediyor. Proje, Boğaziçi Üniversitesi öğrenci, öğretim üyesi ve çalışanlarının kampüsler arasında daha kolay hareket edebilmelerini; farklı kampüslerde sunulan ders, seminer, kütüphane, laboratuvar, yurt, yemekhane, kulüp ve spor tesisi gibi hizmetlere daha kolay erişmelerini sağlamayı amaçlıyor.

Proje kapsamında Güney Meydan, Güney Kampüs girişi ve Kuzey Kampüs çıkışlarına Aracını Paylaş tabelaları yerleştirildi.

Projenin yolların paylaşılmasının da ötesinde, kampüsteki her türlü yardımlaşma ve paylaşıma teşvik olmasını ümit eden Öğrenci Temsilciliği Kurulu, sosyal medyada #BoğaziçiliArkadaşınıYoldaBırakmaz etiketiyle yapılacak paylaşımlar arasından en çok beğeni alan gönderi sahibine, yeni dönem otopark sticker’ı ve Boğaziçi poları hediye edecek.

Haber: Kurumsal İletişim Ofisi

Tarih: 08 Kasım 2017