Boğaziçi’nden yöneticilere ABD’de liderlik eğitimleri

Executive Education Abroad programının 2018 takvimi açıklandı.

Boğaziçi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof Dr. Nur İrem Nuhoğlu koordinatörlüğünde  2015 yılından bu yana yürütülen “Executive Education Abroad” eğitim programlarının 2018 yılı takvimi belirlendi.

Boğaziçi Üniversitesi organizasyonu ve dünyada “lider eğitimi” konusunda ilk sıralarda yer alan University of Texas at Austin, McCombs School of Business işbirliğiyle Türk yöneticilerine özel olarak hazırlanmış sertifikalı eğitim programlar kapsamında 3-10 Haziran 2018 döneminde ‘’Leading in a Global World’’ ve ‘’Leading in the New Telecom World’’ başlıklı eğitimler verilecektir. Akademik koorddinatörlüğünü Prof. Dr. İrem Nuhoğlu’nun yaptığı, her biri beş gün sürecek olan eğitimler kapsamında çeşitli şirket ziyaretleri de gerçekleştirilecek.

Katılımcılar küresel dünyada liderliğin geliştirilmesi ve sürdürülebilir liderlik konusuna odaklanan “Leading in a Global World” eğitimlerinde inovasyonda öncülük, yeni küresel pazarların ortaya çıkması, stratejik değişimin uygulanması, karışık problemlere yaratıcı çözümler bulma, başkalarını etkileyerek ve fikirleri savunarak savunma becerilerini geliştirme konularında bilgilerini geliştirme fırsatı bulurken, ‘’ ’Leading in the New Telecom World’’ eğitimlerinde  telekomünikasyon dünyasındaki gelişmeler, telekom sektörünü bekleyen tehditler ve fırsatlar, gelişmekte olan pazarlara hizmet götürme, kültürlerarası çevreye öncülük yapma gibi başlıklar çerçevesinde ele alma fırsatı bulacaklar.

‘’Executive Education Abroad’’ eğitim programlarına bugüne kadar Boğaziçi Üniversitesi mezunlarının yanı sıra, PricewaterhouseCoopers, Türk Telekom, Şişecam, Vodafone, Yapı Kredi Bankası, Migros, TC Dışişleri Bakanlığı’ndan yöneticiler de katıldılar.

“Executive Education Abroad” programına dair bilgi için: nuhoglun@boun.edu.tr

Tarih: 17 Kasım 2017