“Executive Education Abroad” programının 3. yılında Boğaziçi Üniversitesi’nden iş dünyasına Amerika’da eğitim

Boğaziçi Üniversitesi tarafından yöneticiler için özgün bir eğitim programı olarak geliştirilen ‘’Executive Education Abroad’’ programı üçüncü yılında University of Texas Austin’de 11-18 Haziran 2017 tarihleri arasında Türkiye’den üst düzey yöneticileri ağırladı.

Prof Dr. Nur İrem Nuhoğlu koordinatörlüğünde yürütülen “Executive Education Abroad” projesi kapsamında 2015 yılında başlayan, Boğaziçi Üniversitesi organizasyonu ve dünyada “lider eğitimi” konusunda ilk sıralarda yer alan University of Texas at Austin iş birliğiyle Türk yöneticilerine özel olarak hazırlanmış sertifikalı eğitim programının üçüncüsü 11-18 Haziran 2017 tarihleri arasında gerçekleşti.

2017 programına, Boğaziçi Üniversitesi Executive MBA öğrencileri ve mezunlarının yanısıra Üniversite’nin stratejik işbirliği içinde olduğu PriceWaterhouse Coopers Türkiye, Yapı Kredi Bankası ve Türk Telekom üst düzey yöneticilerinden oluşan bir ekip de katıldı.

Programda, University of Texas at Austin’ın yerleşkesindeki yurtlarda kalan yönetici ekibine, McCombs School of Business öğretim üyeleri ve Boğaziçi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Nur İrem Nuhoğlu “Global Dünyada Liderlik” konusunda eğitimler verdi. Küresel dünyada liderliğin geliştirilmesi ve sürdürülebilir liderlik konusuna odaklanan “Leading in a Global World” eğitimlerinde inovasyonda öncülük, yeni küresel pazarların ortaya çıkması, stratejik değişimin uygulanması, karışık problemlere yaratıcı çözümler bulma, başkalarını etkileyerek ve fikirleri savunarak savunma becerilerini geliştirme konuları ele alındı.

Eğitimlerin yanı sıra program kapsamında Austin, Texas’ta merkezleri bulunan Apple, Dell ve IBM şirketlerine ziyaretler yapıldı ve yöneticileriyle seminerler düzenlendi.

Haber: Kurumsal İletişim Ofisi

Tarih: 04 Temmuz 2017