Kandilli Rasathanesi Deprem Bilinci İçin Halkla Buluşuyor

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi 13-16 Ağustos Deprem Haftası Etkinlikleri düzenliyor.

Bu yıl 150. kuruluş yıldönümünü kutlayan Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü; 13-16 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştireceği Deprem Haftası Etkinlikleri kapsamında halkla buluşuyor.

Deprem bilgilendirme sunumları ve turlarının halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleşeceği haftada, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Bölgesel Deprem -Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi Müdürü Dr. Doğan Kalafat tarafından gerçekleşecek Türkiye’de Deprem Afeti ve Korunma Yolları” konulu bilgilendirme sunumlarının yanı sıra, Afet Hazırlık Eğitimi Deprem Park Gezileri, Bölgesel Deprem -Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi (BDTİM) ziyaretleri yer alacak. Program hafta boyunca her gün 09:30-12:00 ve 13:30-16:00 saatleri arasında tekrar şeklinde gerçekleşecek.

Her yıl 17 Ağustos depreminin yıl dönümünde deprem tehlike ve riski konusunda farkındalık yaratmak üzere etkinlikler düzenleyen Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi’nin 13-16 Ağustos Deprem Haftası 150. Yıl Etkinliklerine katılmak isteyenler https://goo.gl/Dbj5MB adresindeki formu doldurarak veya kandilli150yil@boun.edu.tr adresine e-posta göndererek programa kayıt olabilecekler.

Tarih: 07 Ağustos 2018