Kilyos Fest 26 Mayıs’ta Kilyos Sarıtepe Kampüsü’nde !

Bu yıl ilki gerçekleştirilen Boğaziçi Üniversitesi Kilyos Sarıtepe Kampüsü Bahar Etkinlikleri, Kilyos Fest ile muhteşem bir final yapıyor.

26 Mayıs, Salı günü saat 14:00’te başlayacak eğlence maratonu, tam 10 saat sürecek. Programda, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Sattas, Bajar, Büyük Ev Ablukada, Mehmet Erdem,  Mor ve Ötesi konserleri de yer alıyor.

Birbirinden eğlenceli aktivite ve oyunların yer alacağı Kilyos Fest’te Boğaziçi Üniversitesi Motosiklet Topluluğu standı çekim noktalarından birini oluşturacak. ‘’Jumpstart’’ simulasyon aracının yer alacağı standda motorsiklet kullanımına dair eğitmenler tarafından bilgi verilecek; yarışma ve hediyelerle renkli bir stand aktivitesi gerçekleştirilecek.

Boğaziçi öğrencileri, mezunları, akademik personeli ve idari çalışanları kurum kimlik kartlarıyla (BU Card ve Mezun Card) ve beraberlerinde 3 misafirleriyle festivale giriş yapabilecek.

 Hayko’dan Yasemin Mori’ye iki ay boyunca etkinlik maratonu…

26 Mart tarihinde Boğaziçi Üniversitesi’nin Kilyos Sarıtepe Kampüsü’nde başlayan Bahar Etkinlikleri kapsamında albümleri, sahneye taşıdığı hikâyeler, Türkiye’de hiç görülmemiş sahne performansları ve şarkı sözlerindeki derinlikle ilk albümünden beri kendisinden söz ettiren Hayko Cepkin, rock yazarı ve yorumcusu Yasemin Mori, oyuncu ve müzisyen Fırat Tanış Boğaziçi Üniversitesi’nin konuğu oldu.  

BÜDANS'ın Dans Sporu 4. Etap Yarışmaları Boğaziçi Cup’a da ev sahipliği yapan Bahar Etkinlikleri’ne Cahit Berkay ve Taner Öngür gibi efsaneleri ağırlayan ‘’Türkiye Rock Tarihi Sergisi ve Söyleşisi’’, Akustikhane ile Yok Öyle Kararlı Şeyler söyleşisi ve konseri, Penguen yazarları Serkan Altuniğne ve Kaan Sezyum ile sohbet ve çizgi romancı- mizah yazarı Alpay Erdem’den stand-up  gösterisi keyifli birer damga vurdu…

Kilyos Fest’e Ulaşım :

Gün boyunca Güney Kampüs ve Kilyos Kampüs arasında 13:00-01:00 saatleri arasında düzenli Ring seferleri yapılacaktır. Ayrıca İETT’nin 59 RK saatleri için lütfen ziyaret ediniz:

http://saritepe.boun.edu.tr/?q=content/ulasim-bilgileri