“Koca Dünya” seyircisiyle ilk kez buluşuyor

Reha Erdem’in yeni filmi Koca Dünya, 21 Şubat’ta Boğaziçi Üniversitesi Mithat Alam Film Merkezi yararına yapılacak ön gösterimle ilk kez sinemaseverlerle buluşacak.

Boğaziçi Üniversitesi Mithat Alam Film Merkezi yararına düzenlenen kampanyanın ilk etkinliğinde, Korkuyorum Anne”, “Beş Vakit”, “Hayat Var” ve “Kosmos” gibi başyapıtlarla Türk sinemasının en önemli yönetmenlerinden biri olan Reha Erdem‘in son filmi “Koca Dünya” ilk kez izleyiciyle buluşacak.

Gala ve kampanya çerçevesinde düzenlenecek diğer etkinliklerin geliri, Boğaziçi Üniversitesi Mithat Alam Film Merkezi’nin gerçekleştirdiği; Hisar Kısa Film Seçkisi, Türkiye Sineması Görsel Hafıza Projesi, Sinefil Dergisi, Sinema Söyleşileri Kitabı ve diğer projelerin hayata geçirilebilmesi amacı ile kullanılacak.

Yönetmen Reha Erdem ve film ekibinin katılımıyla 21 Şubat 2017, Salı akşamı saat 19.30’ da SineBu’ da gerçekleşecek olan galadan elde edilecek gelirle, öğrencilere sinema sanatını tanıtmaya, sevdirmeye yönelik film gösterimleri düzenlemekte olan Mithat Alam Film Merkezi’ne fon sağlanmış olacak.