Kürek Takımı 2017-2018 dönemini madalyalarla kapattı

Boğaziçi Üniversitesi Kürek Takımı, 2017-2018 akademik dönemi boyunca sürdürdüğü yoğun ve zorlayıcı bir antrenman ve yarış sezonu sonunda bu yıl önemli başarılara imza attı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Yarışları, Türkiye Kupası ve Türkiye Şampiyonası’nda dereceler alan Kürek Takımı, Akademik Erkekler 8+ kategorisinde ise bir ikincilik ve iki üçüncülük madalyasını Boğaziçi Üniversitesi’ne getirdi.

Sergen Haydın, Berkay Acar, Barış Baran Gündoğdu, İsmail Ahmet Yeniçeri, Ozan Kılıç, Muhammet Çelik, Deniz Çakan, Utku Türkbey, Alper Çınar, Neslihan Başak Ağaoğlu, Bilge Süldür ve Ömer Çağlayan'dan oluşan takım eğitim dönemi boyunca haftanın altı günü toplamda 170’ten fazla antrenman yaptı. Kürek Takımı, yıl içindeki çalışmalarını yaz döneminde de hız kesmeden sürdürmeyi planlıyor.

2017-2018 sezonu

- Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kupası