Masa Tenisi Turnuvası’nda madalyalar verildi

Sarıtepe Kampüsü’ndeki törene Rektör Prof. Dr. Mehmed Özkan, Rektör Danışmanı Zafer Yenal ve Öğrenci Dekanı Zeynep Uysal da katılarak, derece alanlara madalyalarını sundular.

Kilyos Sarıtepe Kampüsü Spor Koordinatörlüğü tarafından 2016-2017 akademik yılında yapılması planlanan altı spor turnuvasından ilki, bu yıl Kasım ayında başlayan Masa Tenisi Turnuvası oldu. Bir ay boyunca devam eden ve hayli çekişmeli geçen turnuvada ödüller 28 Aralık 2016 tarihinde törenle sahiplerini buldu.

80 erkek öğrenci ve 16 kadın öğrencinin katıldığı turnuvanın madalya törenine Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmed Özkan, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Zafer Yenal ve Öğrenci Dekanı Doç. Dr. Zeynep Uysal da katılarak, turnuvanın birinci, ikinci ve üçüncülerine madalyalarını sundular.

Turnuvada kadınlar kategorisinde birinciliği Program 3 öğrencisi Gülsüm Yakut, ikinciliği Program 4 öğrencisi Büşra Özçelikörs, Üçüncülüğü ise Program 2 öğrencisi Ezgi Helvacıoğlu kazandı. Erkekler kategorisinde ise birinciliğe Program 3 öğrencisi Miraç Altuntaç, ikinciliğe Program 1 öğrencisi Yiğitcan Mücdeci, üçüncülüğe ise Program 3 öğrencisi Berk Yamanoğlu değer görüldü.

Tarih: 29 Aralık 2016