Mezunlarımızdan Haberler

Mezunlarımızın kariyer izleri…

Elif İrte Alptekin (’96)

GSK İletişim ve Hasta İlişkileri Departman Liderliği görevine Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği’nden 1996 yılında mezun olan Elif İrte Alptekin getirildi. Alptekin, 1998-2012 yılları arasında Pfizer'de artan sorumluluklarla farklı görevler almasının ardından Kurumsal İletişim Kıdemli Proje Müdürlüğü görevini üstlendi. 2012-2015 yılları arasında Sanofi'de Kurumsal İletişim Müdürü olarak çalışan Alptekin, son olarak Limak Grup'ta Kurumsal İletişim Direktörü olarak görev yapmaktaydı.

Müge Özdemir (‘96)

PFIZER Global Ticari Operasyonlar Avrupa Bölgesi Pazarlama Etkinlikleri Takım Liderliği görevine Müge Özdemir atandı. 1996'da Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun olan Özdemir, 1998'de Kongre ve Organizasyonlar Koordinatörü olarak Pfizer Türkiye'ye katıldı.

Zeynep Okuyan (’97)

Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunu olan Zeynep Okuyan, EY Orta ve Güneydoğu Avrupa İklim Değişikliği ve Sürdürülebilirlik Hizmetleri lideri oldu. Okuyan 2002 yılından bu yana EY Türkiye bünyesinde çeşitli görevlerde bulundu.

Mustafa Tayfun (’04)

Nurol GYO’nun yeni Pazarlama Direktörü, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunlarından Mustafa Tayfun oldu. Tayfun, iletişimde öne çıkan birçok markanın oluşturulmasında ve yenilenme çalışmalarında aktif rol aldı. Tayfun ayrıca marka oluşum süreci, yeniden konumlandırılması ve büyüme konusunda Ülker, Turkcell ve Nef markalarında 12 yıllık deneyime sahip.

Emre Murat Ünal (’97)

Yatırım Finansman Bilgi İşlem Müdürlüğü ile İK ve Kurumsal İletişim Müdürlüğü’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Emre Murat Ünal atandı. Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı Bölümü’nde (1997) ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nde lisans, Boğaziçi Üniversitesi Yazılım Mühendisliği’nde de yüksek lisans (2007) eğitimini tamamlayan Ünal, 2015 yılından beri Yatırım Finansman’da Bilgi İşlem Müdürlüğü’nden Sorumlu Koordinatör olarak görev yapıyordu.

Metin Canoğulları (’90)

Metin Canoğulları, EY Türkiye Ülke Başkanı olarak atandı. İTÜ İşletme Mühendisliği mezunu Canoğulları, yüksek lisans eğitimini 1990’da Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nde tamamladı. 12 yıllık Arthur Andersen deneyimi ardından 14 yılını EY Türkiye bünyesinde sürdüren Canoğulları, Avrupa'da 22 ülkeyi kapsayan EY Orta ve Güneydoğu Avrupa Bölgesi'nin - Stratejik Büyüyen Pazarlar ve Aile Şirketleri Liderliği görevini yürütüyordu.

Tarih: 28 Kasım 2016