Pakistan Yüksek Öğretim Konseyi Boğaziçi Üniversitesi’ni ziyaret etti

Boğaziçi Üniversitesi 27 Nisan 2018 tarihinde Pakistan Yüksek Öğretim Konseyi heyetini ağırladı. 52 kişiden oluşan heyet, ‘’Good Governance Strategies for Organizational Excellence in Turkish Universities’’ programı kapsamında ülkemizdeki üniversitelerde liderlik, yönetim, karar alma süreçleri ve stratejik yönetim gibi konularda bilgi edinme, deneyim kazanma ve iyi uygulama örneklerini yerinde gözlemleme amacıyla 22-29 Nisan tarihleri arasında üniversitelere bir dizi ziyarette bulundu.

TÜBİTAK Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü Müdürlüğü TÜSSİDE’nin davetlisi olarak ülkemizde bulunan Pakistan Yüksek Öğretim Konseyi heyetinin Boğaziçi Üniversitesi ziyaretinde heyete TÜSSİDE’den ve aynı zamanda Boğaziçi Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programı 2010 yılı mezunu Hasan Karabakkal rehberlik etti.

Boğaziçi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zeynep Atay Gök'ün ev sahipliğinde üniversitede ağırlanan heyete Prof. Atay Gök tarafından Boğaziçi Üniversitesi’ni tanıtan bir sunum yapıldı. Üniversitedeki idari organizasyon ve karar alma süreçleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Ayrıca Boğaziçi Üniversitesi ile işbirliği alanları konusunda karşılıklı görüş alışverişi yapıldı. Pakistan Yüksek Öğretim Konseyi heyetinin ziyareti aynı gün öğleden sonra gerçekleştirilen kampüs ve kütüphane turu ile son buldu.

Tarih: 04 Mayıs 2018