Sports Fest’e en başarılı kampüs etkinliği ödülü

Shining Star Awards Eğlence Ödülleri Gala Gecesi'nde Boğaziçi Üniversitesi Sports Fest en başarılı kampüs etkinliği seçildi.

Eğlence, etkinlik ve rekreasyon alanlarına yönelik farkındalık yaratmak ve sektörün daha nitelikli hizmetler sunmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Shining Star Awards Eğlence Ödülleri Gala Gecesi’nde “Etkinliğin Yıldızları” kategorisinde en başarılı kampüs etkinliği Boğaziçi Üniversitesi Sports Fest seçildi. Eğlence temalı tüm projeleri kucaklamak amacıyla 15 önemli kategoride gerçekleşen ödül töreninde 22 proje ödüllendirildi. Başarılı çalışmaların ön plana çıkarıldığı yarışmada iki farklı kategoride gerçekleşen başvurular, sektörün uzman kişilerinden oluşan bir jüri tarafından incelendi.

Boğaziçi Üniversitesi Spor Kurulu tarafından bu yıl 38. kez düzenlenecek olan Sports Fest kampüsün en renkli etkinliklerinden biri olmaya devam ediyor. 10-13 Mayıs 2018 tarihlerinde gerçekleşek olan festivale başvurular devam etmekte.

Ayrıntılı bilgi ve başvuru için: https://www.bounsportsfest.com/

Tarih: 20 Şubat 2018