Türk iş dünyasına özel, küresel lider yetiştiren ‘’Executive Education Abroad’’ programları 4. yılında

Boğaziçi Üniversitesi tarafından Türkiye’den üst düzey yöneticiler için özgün bir eğitim programı olarak geliştirilen, iş dünyasının değişen ihtiyaçları ve öncelikleri gözetilerek tasarlanan ‘’Executive Education Abroad’’ programları dördüncü yılında. Programa katılan üst düzey yöneticiler küresel iş dünyasında etkili liderliğin ipuçlarını bu alanda en yetkin eğitimciler ve uzmanlardan alıyorlar.

Dördüncü yılına giren ‘’Executive Education Abroad’’ programları kapsamında, Boğaziçi Üniversitesi’nin Austin’deki Texas Üniversitesi McCombs School of Business‘in yanı sıra  Columbia Business School, New York Üniversitesi (NYU) - Stern School of Business ve Stanford Graduate School ile de ortak programlar gerçekleştiriliyor. “Leading in a Global World” başlıklı eğitimin yer aldığı ‘’Executive Education Abroad’’ eğitim programları 3-10 Haziran 2018 tarihleri arasında Austin’deki Texas Üniversitesi McCombs School of Business’da yer aldı. Katılımcılar, ABD’de beş gün süreyle akademik programa katıldılar ve DELL, APPLE ve IBM gibi şirketleri ziyaret ettiler.

Küresel dünyada liderliğin geliştirilmesi ve sürdürülebilir liderlik konusuna odaklanan “Leading in a Global World” eğitimlerinde inovasyonda öncülük, yeni küresel pazarların ortaya çıkması, stratejik değişimin uygulanması, karışık problemlere yaratıcı çözümler bulma, başkalarını etkileyerek ve fikirleri savunarak savunma becerilerini geliştirme konuları ele alınıyor.

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü öğretim üyelerinden ve programı hazırlayan Prof. Dr. Nur İrem Nuhoğlu ’Executive Education Abroad’’ programının tasarımı ve kapsamıyla Türkiye’de bir ilk örnek oluşturduğunu belirterek, programın bütünüyle Türk iş dünyasına özel ve aynı zamanda küresel iş dünyasında etkin liderliğin gerekliliklerine uygun biçimde tasarlandığını vurguladı.

’Executive Education Abroad’’ sertifika eğitim programları kapsamında, dünyada lider eğitimi konusunda ilk sıralarda yer alan Austin’deki Texas Üniversitesi McCombs School of Business ile yöneticilere‘’global dünyada liderlik’’ eğitimleri veriliyor. Programlara Boğaziçi Üniversitesi mezunları, EMBA öğrencilerinin de aralarında bulunduğu bankacılık, iletişim, finans ve perakende sektörlerinden üst düzey yöneticiler katılabiliyor.

‘’Executive Education Abroad’’ programları Tanıtım Videosu:

Bilgi için: nuhoglun@boun.edu.tr

Tarih: 13 Temmuz 2018