Uluslararası İlişkiler: Türkiye, Avrupa ve Orta Doğu 2018 Bahar dönemi başvuruları Aralık ayında başlıyor

Uluslararası İlişkiler: Türkiye, Avrupa ve Orta Doğu (Tezli/Tezsiz) Yüksek Lisans Programı (MIR) 2017-2018 Bahar dönemi başvurularını 11-18 Aralık 2017 tarihleri arasında kabul edecek.

Avrupa, Türkiye ve Orta Doğu'nun siyaseti, ekonomisi ve tarihini inceleyen yoğun bir program sunan Uluslararası İlişkiler: Türkiye, Avrupa ve Orta Doğu Yüksek Lisans Programı (MIR), her profesyonel için yenilikçi vizyonun yanı sıra değerlendirmeler ve analizlerde kullanmak üzere somut araçlar temin ediyor. MIR sadece müfredatı ve öğretim üyeleri ile değil özellikle Balkanlar, Amerika, Avrupa, Afrika, Türkiye, Orta Doğu, Latin Amerika ve Uzak Doğu'dan gelen öğrencileri ile dikkati çekiyor. Reklamcılık, sivil toplum örgütleri, danışmanlık, sinema, finans, dış ilişkiler, uluslararası örgütler, basın, hukuk, stratejik planlama ve düşünce kuruluşları, mütercimlik ve telekomünikasyon gibi çok çeşitli mesleklerden gelen öğrencileri olan MIR Programı mezunları özel sektör, kamu ve akademide kariyer yapma fırsatı elde ediyor.

MIR Programı başvuruları 11-18 Aralık 2017 tarihleri arasında üniversitemizin online başvuru sistemi üzerinden yapılabilir. http://adaylar.boun.edu.tr/

Programın içeriği ve başvuru hakkında ayrıntılı bilgi için www.mir.boun.edu.tr ziyaret edebilir veya 0212 3597344 numaralı telefondan bilgi edinilebilir.

Tarih: 29 Kasım 2017