Ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut ‘’Rock’’ yıldızlarıyla Boğaziçi’nde

Boğaziçi Üniversitesi Kilyos Sarıtepe Kampüsü, 2 - 16 Mayıs tarihleri arasında ünlü fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut’un Rock'n Frame başlıklı sergisine ev sahipliği yapacak. Turgut, sergi kapsamında 5 Mayıs Perşembe günü ise öğrencilerle bir araya gelecek.

Boğaziçi Üniversitesi, “Kilyos’ta Bahar” etkinlikleri kapsamında çok özel bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Fotoğrafın usta ismi Mehmet Turgut’un Türkiye’de oldukça ses getirmiş olan “Rock’n Frame” adlı sergisi Boğaziçi Üniversitesi Kilyos Sarıtepe Kampüsü’nde yer alacak. Sergi YADYOK Binası Deniz Girişi’nde izlenebilecek.

Turgut’un 2 - 16 Mayıs tarihleri arasında sergilenecek olan Rock’n Roll sergisinde; Alice Cooper, Metallica, Erkin Koray, Özge Fışkın, Yüksek Sadakat, Hayko Cepkin, Koray Candemir, Teoman, Manga, Gripin gibi birçok rock yıldızının fotoğrafları yer alıyor.

Ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut, sergi kapsamında 5 Mayıs Perşembe günü ise öğrencilerle bir araya gelecek. Boğaziçi Üniversitesi Kilyos Sarıtepe Kampüsünde saat 20.00’de gerçekleşecek olan söyleşide öğrenciler, Turgut’la sohbet etme, merak ettiklerini sorma ve fotoğraf çektirme şansını da yakalayacaklar.