Yaşam için buluşuyoruz

Relay For Life’da 5000 kişi Türkiye’de hayat ve umut için yürüyecek.

Dünya çapında kanser hastalığına karşı farkındalığı artırmayı ve kanserle mücadele için fon sağlamayı amaçlayan ‘Relay For Life’ etkinliği, 10 - 11 Ekim 2015 tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek. Şimdiye kadar 24 farklı ülkede 4 milyondan fazla insana ulaşarak büyük bir başarıya imza atan etkinlik, Pembe Hanım Kanserli Hastalar ve Yakınlarıyla Dayanışma Derneği işbirliği ile hastalığı yenmiş kişileri ve destekçileri bir araya getirecek.

Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Bilimleri ve Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi ev sahipliğinde, Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Kampüsü’nde gerçekleşecek olan Relay For Life, yaklaşık 5 bin katılımcıyı bir araya getirmeyi hedefliyor. 24 saat kesintisiz sürecek olan etkinlikte kanserle mücadeleyi kazanmış tüm hastalar mücadelelerini kutlarken, kansere yenik düşerek aramızdan ayrılanlar ve hala hastalıkla mücadele eden katılımcılar da çeşitli etkinliklerle anılacak ve onurlandırılacaklar.

Kanser hastası ve yakınlarının bilgiye erişimini sağlama, yaşam kalitesini yükseltme, onlara moral verme ve kanserin iyileşebilir bir hastalık olduğunu anlatma misyonuyla çalışan Pembe Hanım Kanser Hastaları ve Yakınlarıyla Dayanışma Derneği, Relay For Life Türkiye etkinliği ile toplumun her kesimine kanserle mücadele duyarlılığını taşımayı ve gençlerden başlayarak sağlık gönüllülüğü duyarlılığını bir üst çıtaya çıkarmayı hedefliyor.

Takım kurarak etkinliğe katılmak için Pembe Hanım Kanser Hastaları ve Yakınlarıyla Dayanışma Derneği Genel Sekreteri ve Relay For Life Proje Direktörü Seda Kansu ile iletişime geçebilirsiniz:

E-mail : seda.kansu@pembehanim.com 

GSM : +90 535 935 93 00

WEB : http://www.pembehanim.com/

Relay For Life:

https://www.youtube.com/watch?v=Xe5AunMcdBI