Executive on Board yeni katılımcılarını bekliyor

Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) ve PwC Türkiye iş birliğinde ilki geçtiğimiz dönem düzenlenen Executive on Board Yönetici Eğitim Programı güncellenmiş programıyla 2 Mart 2019’da yeniden başlıyor. Yönetim kurulu üyeleri ve C-Suite yöneticilere yönelik hazırlanmış program alanında uzman isimlerle yönetim kademesinin gündemindeki konuları ele almayı amaçlıyor. İlki başarıyla tamamlanan programın ikincisi 2 Mart 2019’da başlayacak ve 8 hafta sürecek.

PwC Türkiye ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) işbirliğiyle düzenlenen Executive on Board Yönetici Eğitim Programı, yönetim kurulu üyeleri, üye adayları ve C-Suite yöneticilerini yönetim kademesinin güncel konuları hakkında bilinçlendirmek ve geleceğe hazırlamak üzere tasarlandı. İlk mezunlarını 19 Ocak’ta veren program, 2 Mart 2019’dan itibaren güncellenen içeriğiyle iş dünyasında fark yaratmak ve geleceğe hazır olmak isteyen yeni katılımcılarıyla ikinci dönemine başlayacak. İlk programda kazanılan deneyimlerle eğitim içeriğini güncelleyen ve güçlendiren program 19 oturum halinde 8 hafta sürecek ve iş dünyası ve akademik dünyadan konuk konuşmacıların da katılmasıyla ilerleyecek.

Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Nur İrem Nuhoğlu’nun akademik koordinatörlüğünde yürütülen program Boğaziçi Üniversitesi’nin akademik birikimi ve PwC’nin saha tecrübesini birleştiriyor ve danışmanlık, finans, vergi, hukuk gibi alanlar üzerine verilecek teorik bilginin yanı sıra yönetim kurulunun fonksiyonları, teknoloji, inovasyon, vizyon, gelecek ve dijitalleşmeye yönelik pratik bilgileri de içeriyor. Eğitim programının konuları arasında etkin yönetim kurulları, yönetim kurulu üyelerinin sorumlulukları, büyüme ve yatırım stratejileri, makroekonomik veriler çerçevesinde Türkiye ekonomisi, dijital değişim, konuşan finansal tablolar, stratejiden operasyona, kriz ortamında yönetim, finansman yönetimi, operasyonel mükemmeliyet, kurumsal risk yönetimi, bütçe okuma, iç kontrol ve denetim gibi başlıklar yer alacak.

 

Programa kayıt olmak ve detaylı bilgi almak için ziyaret edebilirsiniz: https://buyem.boun.edu.tr/sinif/executive-on-board5c18eeca44d1c.html