12 Kasım'da Güney Kampüs'te Buluşuyoruz!

Boğaziçi Üniversitesi’nin en renkli mezun etkinliği ‘’BÜ’yülü Bir Gün’’ için geri sayım başladı.

Bu yıl üçüncüsü geçekleştirilecek etkinlik 12 Kasım’da Güney Kampüs’te Boğaziçi mezunlarına eski sınıflarında keyifli bir gün yaşatacak.

Farklı alanlarda çalışan, farklı ilgi alanlarına sahip olan, farklı zamanlarda mezun olmuş Boğaziçililer bir zamanlar yaptıkları gibi gün boyu Güney Kampüs’te derslere katılacak.

Kısa süre öncesine kadar Vodafone Türkiye’nin CEO’su olan Gökhan Öğüt etkinliğin davetli konuşmacısı olarak mezunlarla buluşacak. BÜ’yülü Bir Gün’e ayrıca aralarında Pegasus Genel Müdürü Mehmet Nane, inovasyon ve girişimcilik danışmanı Alphan Manas, Prof. Dr. Aytül Erçil, televizyon programcısı Emin Çapa, ünlü tarihçi, yazar İlber Ortaylı, kalp ve iç hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, psikiyatrist Gülcan Özer, gazeteci Nuran Çakmakçı, gazeteci -yazar Şeref Oğuz  ve Yalın Alpay olmak üzere iş dünyası, medya, tıp, akademi gibi çok farklı alanlarda mesleki başarılarıyla tanınmış birbirinden seçkin ve renkli isimler katılarak Boğaziçi mezunlarıyla unutulmaz bir güne imza atacaklar.

 Üniversite ve mezunları arasındaki bağı güçlendirmek amacıyla Boğaziçi Üniversitesi mezunları tarafından hayata geçirilen ‘’BÜ’yülü Bir Gün’’ Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Ofisi tarafından düzenleniyor.

12 Kasım 2016 / Konuklar

Keynote speaker
Gökhan Öğüt

Konuşmacılar
Alphan Manas
Prof.Dr. Aytül Erçil
Emin Çapa
Prof. Dr. Emre Alkin
Gülriz Sururi
Prof. Dr. İlber Ortaylı
Prof. Dr. Canan Karatay
Uzm. Dr. Gülcan Özer
Mehmet Nane
Nuran Çakmakçı
Şeref Oğuz

Yalın Alpay

Panel - Sosyal Travma
Yrd. Doç. Dr. Tolga Sınmazdemir (moderatör)
Doç. Dr. Serra Müderrisoğlu (konuşmacı)
Doç. Dr. Ayşen Candaş (konuşmacı)

Konser
Renkler Grubu
BME Blues Grubu