154'üncü Mezuniyet Genel Töreni 5 Eylül'de çevrimiçi!

Boğaziçi Üniversitesi’nin 154’üncü Mezuniyet Töreni 5 Eylül’de çevrimiçi yapılacak Genel Törenle başlıyor. Akademik birimlerin diploma dağıtım törenleriyse 6-7-8 Eylül’de düzenlenecek. Çevrimiçi Genel Tören Boğaziçi Üniversitesi Resmi YouTube hesabından 5 Eylül 2021 Saat 19.00’da yayınlanacak.

Boğaziçi Üniversitesi 154'üncü Mezuniyet Töreniyle mezunlarını uğurlamaya hazırlanıyor. 5 Eylül saat 19:00’da YouTube üzerinden çevrimiçi düzenlenecek Genel Tören sonrasında 6-7-8 Eylül’de akademik birimlerin diploma dağıtım törenleri gerçekleşecek. Yüz yüze yapılacak diploma törenlerinde Koronavirüs salgınına karşı önlemler alınırken, yeni mezunlarla akademisyenlerin törenlere katılımı mümkün olacak.

Çevrimiçi düzenlenecek Mezuniyet Genel Törenine ulaşmak için tıklayınız. (https://www.youtube.com/watch?v=5_pDkXhqbR0)

YOUTUBE’TAN YAYIN

5 Eylül Pazar saat 19.00’da başlayacak çevrimiçi Genel Tören, Boğaziçi Üniversitesi’nin resmi YouTube hesabından yayınlanacak. Törende Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Naci İnci ile 1986 İşletme Mezunu Getir’in kurucusu iş insanı Nazım Salur’un mezuniyet konuşmaları yer alıyor. Makine Mühendisliği Bölümü lisans programından bu yıl mezun olan Cemil Can Çetin ise mezunlar adına konuşmasını yapacak.

ÜÇ GÜN SÜRECEK AKADEMİK BİRİMLERİN DİPLOMA TÖRENLERİ

5 Eylül’deki Genel Tören’in ardından 6-7-8 Eylül tarihlerinde Eğitim, Fen-Edebiyat, İktisadi ve İdari Bilimler ile Mühendislik Fakülteleri, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Fen Bilimleri ile Sosyal Bilimler Enstitülerinin ikinci öğretim yüksek lisans programları diploma törenleri Uçaksavar Spor Tesislerinde gerçekleştirilecek.

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Enstitüsü Güney Kampüs AİİTE Bahçesi; Biyomedikal Mühendisliği Enstitüsü Biyomedikal Mühendisliği Enstitüsü Terası; Sosyal Bilimler Enstitüsü Güney Kampüs Özger Arnas Salonu; Çevre Bilimleri Enstitüsü Hisar Kampüs HKD 301 numaralı amfi ve Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise KRDAE Yönetim Binası Bahçesi’nde diploma törenlerini gerçekleştirecek.

Törenlerde akademik birimler diploma dağıtımlarını yaparken, törene katılamayan mezunlarsa Kayıt İşleri Şube Müdürlüğü’nden diplomasını teslim alabilecek. Boğaziçi Üniversitesi’nde yeni mezunlar için diploma dağıtımları 16 Ağustos’tan bu yana devam ediyor.

SALGIN ÖNLEMLERİ ALINIYOR

6-7-8 Eylül’deki törenlerde Koronavirüs salgınına yönelik kapsamlı önlemler alınıyor. Oturma planları mesafe kurallarına uygun şekilde oluşturulurken, girişlerde HES kod kontrolü yapılacak. Herbir törenin ardından alan ve koltuklar dezenfekte edilecek, el dezenfektanları saha ve salonlarda ulaşılabilir noktalarda bulunacak, katılımcıların maske takmaları sağlanacak.

Mezuniyetle ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

*/