30. ve 20. Yıl Ödülleri

Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde 30. ve 20. yıllarını tamamlayan fakülte mensupları ödüllendirildi

Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde 30. ve 20. Yıllarını tamamlayan fakülte mensuplarına ödülleri 18 Aralık 2014 tarihinde Vedat Yerlici Konferans Merkezi’nde, Rektör Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu’nun da katılımıyla düzenlenen törenle sunuldu.

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. H. Levent Akın ve eşinin ev sahipliği yaptığı törende ödül sahiplerine plaketleri Prof. Dr. Akın tarafından takdim edildi.

Törende 30. Yıl Ödül Plaketleri Prof. Dr. Atilla Akkoyunlu ve Prof. Dr. Turan Özturan’ın yanı sıra fakülte çalışanları Nazan Leşkeri, Ayşe Çetinkaya, Cemil Gedik ile Ali Uysal’a ve Mühendislik Fakültesi’nde 20. yılını tamamlayan Prof. Dr. Günhan Dündar ile Prof. Dr. Eşref Eşkinat’a takdim edildi. Tören, Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi akademik kadrosuna yeni katılan Yardımcı Doç. Dr. Halil İbrahim Baştürk’e rozet takdimi ve ardından düzenlenen kokteyl ile sona erdi.