Ağaç Ev tekrar hizmete açıldı

Boğaziçi Üniversitesi Hisar Kampüsü’nde yer alan ve elektrik kontağındaki arızadan meydana gelen yangın sonucu kullanılamaz hale gelen Ağaç Ev isimli kafe, onarımın ardından tekrar açıldı.

Boğaziçililer ve özellikle Hisar Kampüs sakinleri için önemli bir sosyalleşme ve dinlenme mekânı olan Ağaç Ev, geçen sene şubat ayında elektrik kontağında meydana gelen arıza sonucu yanarak kullanılamaz hale gelmişti. Üniversite kararıyla onarımı tamamlanan kafe yeniden hizmet vermeye başladı.

“AĞAÇ EV İNSANLARIN EVLERİNDE HİSSEDEBİLECEĞİ BİR MEKÂN”

Ağaç Ev İşletmecisi Sebahattin Bozkurt özellikle pandemi nedeniyle ortaya çıkan zor şartların geride kaldığını söylerken, kafede öğrencilere istihdam alanı açmak istediklerini de belirtti. Daha çok öğrencinin Ağaç Ev’e gelmesini istediklerini dile getiren Bozkurt, “Ağaç Ev, Boğaziçi Üniversitesi için çok önemli bir mekân ve Boğaziçi’nin rengine renk katan yerlerden biri. Burası misafirlerimizin gelip kendini evlerinde hissedebileceği rahat bir yer. Zaten çok mutlu bir şekilde ayrılıyorlar” ifadelerini kullandı.