Albert Long Hall’de Vivaldi Ekimi…

Boğaziçi Üniversitesi, 21 Ekim tarihinde Türkiye’de ilk kez Berlin Deutsche Opera Oda Orkestrası’nı ve solistlerini ağırlayacak.

Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Klasik Müzik Günleri kapsamında özel bir konsere ev sahipliği yapıyor. Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall, 21 Ekim tarihinde Türkiye’de ilk kez Berlin Deutsche Opera Oda Orkestrası’nı ve solistlerini ağırlayacak.

“Viva Vivaldi” temalı özel bir dinletiyle baştan sona Vivaldi’nin yapıtlarından oluşan bir program sunulacak. Başkemancıları Daniel Draganov yönetimindeki topluluğa Berlin Deutcshe Opera’nın iki ünlü sopranosu solist olarak katılıyor: Natalia Buck ve Lorena Medina. Ayrıca Türk fagotçu Selim Aykal da Vivaldi’nin fagot konçertolarında solist olacak.

21 Ekim - Viva Vivaldi Özel Konser

Berlin Deutcshe Opera Oda Orkestrası Solistleri

Program

A.Vivaldi: Yaylılar Konçertosu, “alla rustica”, RV.151 / Fagot Konçertosu La minör, RV. 497 / Yaylılar Konçertosu, Do Majör, RV. 117/ Kantat, “In Furore Gustissimae Irae”, RV. 626 / Yaylılar Konçertosu Mi minör, RV. 134/ Fagot Konçertosu, Mi Minör RV. 484 / Kantat, “Cessate, omai cessate”, RV. 684