Blue Crabs Madalyalarla Döndü

Boğaziçi Üniversitesi Plaj Voleybolu Takımı Boun Blue Crabs, Türkiye Üniversiteler Arası Plaj Voleybolu Şampiyonası’ndan yeni derecelerle döndü. Türkiye genelinden 14 erkek, 16 kadın takımının katıldığı şampiyonada Blue Crabs kadınlarda Türkiye 3.sü, erkeklerde ise Türkiye 7.si oldu.

Türkiye’nin en köklü öğrenci topluluklarından biri olan Boğaziçi Üniversitesi Spor Kurulu’nun plaj voleybolu takımı “Boun Blue Crabs” yeni başarılara imza attı. Ankara Üniversitesi Örsem Didim Tesisleri’nde düzenlenen Türkiye Üniversiteler Arası Plaj Voleybolu Şampiyonası’nda kadınlarda Türkiye 3.sü, erkeklerde ise Türkiye 7.si olmaya hak kazandı.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından gerçekleştirilen şampiyonaya ülke genelinden 16 kadın, 14 erkek takım katıldı. 10-14 Haziran tarihleri arasında yapılan müsabakalar sonucu önemli derecelere imza atan “Boun Blue Crabs”ın Üniversiteler Arası Plaj Voleybolu Şampiyonası Türkiye 2.’liği ve 5.’li gibi dereceleri de bulunuyor.

Haber: Kurumsal İletişim Ofisi