Boğaziçi Geleneksel Voleybol Turnuvası’nın kazananları belli oldu

Boğaziçi Üniversitesi Eğitim-Sen İşyeri Temsilciliği’nin düzenlediği geleneksel voleybol turnuvalarının bu yılki kazananları belli oldu. 27 Nisan günü oynanan final müsabakasında Kandilli ve Boğazın Gençleri takımları karşı karşıya geldi. Maçın sonunda şampiyonluk kupasını kaldıran Kandilli takımı oldu.

İlki 1986 yılında yapılan dönem dönem ara verilmiş olmasına rağmen 1996 senesinden itibaren her yıl düzenlenen Boğaziçi Geleneksel Voleybol Turnuvası’na idari personelin yanı sıra akademik ve idari yöneticiler de katılım sağlıyor. Bu yıl düzenlenen voleybol turnuvasının düzenleme komitesinde Suat Yalçın, Mürsel Mut, Emrah Karakuş, Aynur Yılmaz, Şenol Solum ve Mesut Kardaş yer alıyor.

Üniversitenin farklı birimlerinden çalışanların oluşturduğu sekiz takım 20 Mart’tan 27 Nisan’a kadar süren voleybol turnuvasında rekabet etti. Geleneksel Voleybol Turnuvası’nda Bilgi İşlem, Yapı İşleri, Boğazın Yeşilleri, ALL STAR, Boğazın Gençleri, Kandilli, Food United ve YuvaBu takımları yarıştı. Çalışanların kaynaşmasını ve motivasyonlarını arttırmayı amaçlayan turnuvada yarışan takımlarda en az bir kadın oyuncu oynatma zorunluluğu bulunuyor.

Turnuvanın şampiyon takımının belli olduğu final maçının ardından sekiz takımın her birine madalyalar verildi. Bu yılki karşılaşmanın Emek Ödülü plaketine yemekhane takımı Food United layık görüldü. Centilmenlik Ödülü ise Yapı İşleri takımının oldu. Öğrenci işleri daire başkanı Zeliha Balkan’ın takdim ettiği üçüncülük kupasının sahibi ise ALL STAR takımı oldu.

Kandilli ve Boğazın Gençleri takımları arasında yapılan final müsabakasının kazananı ise Kandilli takımı oldu. Genel Sekreter Yardımcısı Ayşe Vicdan Yalçın, Boğazın gençleri takımına ikincilik kupasını takdim etti. Kandilli takımı ise Rektör Yardımcısı Zeynep Atay’dan aldıkları şampiyonluk kupasını kaldırdı.

 

Haber: Kurumsal İletişim Ofisi, Fotoğraflar: Talat Karataş