Boğaziçi Üniversitesi, aday öğrencileri Tanıtım ve Bilgilendirme Ofisi'ne bekliyor

''Tanıtım Günleri'' 6-10 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek

Boğaziçi Üniversitesi Tanıtım Koordinatörlüğü tarafından, 2015 YGS ve LYS sonuçlarına göre üniversitelere yerleşme hakkını elde eden aday öğrencilere Boğaziçi Üniversitesi’ni daha iyi anlatabilmek ve farklı yönleriyle tanıtabilmek amacıyla kurulan “Tanıtım ve Bilgilendirme Ofisi”,01 Temmuz’dan itibaren açılıyor. Aday öğrenciler, tercih formlarının teslim edilme tarihine kadar Boğaziçi Üniversitesi’ni ve Tanıtım Ofisi’ni ziyaret ederek, tercih etmeyi düşündükleri bölümleri yerinde görüp, inceleme olanağına sahip olacaklar.

06 - 10 Temmuz 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek ‘’Tanıtım Günleri’’ kapsamında ayrıca Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Büyük Toplantı Salonu’nda Bölüm Tanıtım Programları düzenlenecek, bölüm öğretim üyeleri ve mezunları, aday öğrencilerin ve velilerin sorularını yanıtlayacaklar.

Bölüm tanıtım programları www.tanitim.boun.edu.tr/canli-yayin adresinden canlı olarak yayınlanacak.

Boğaziçi Üniversitesi’nin resmi facebook ve twitter adresleri üzerinden de izlenebilecek canlı yayınlar sırasında öğrenciler sorularını#bogazicinesor hashtag’i üzerinden sorabilecekler.

Bu yıl aday öğrenciler 0530 168 87 70 telefon numarasını kullanarak WhatsApp üzerinden de Boğaziçi Üniversitesi’ne sorularını yöneltebilecekler.

Canlı yayını izleyemeyen aday öğrenciler

www.tanitim.boun.edu.tr, www.facebook.com/BogaziciUniv

www.twitter.com/UniBogazici

youtube.com/BogaziciUniversitesi

adreslerinden tanıtım programlarının kayıtlarını izleme şansına sahip olabilecekler.