Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Klasik Müzik Konserleri Kasım ayında devam ediyor

‘’Müzik Yakınlaştırır’’ temasıyla başlayan yeni klasik müzik sezonunda Kasım ayında müzikseverleri Baudelaire Quartet, Nemeth Quartet & Özgür Ünaldı, Weber Trio, The Society of Strange and Ancient Instruments (Sıradışı ve Eski Çalgılar Topluluğu) ile keyifli konserler bekliyor.

Bugüne dek Alfred Brendel, Martha Argerich, Emma Kirkby, Claudio Simone, Paul Badura Skoda, Shlomo Mintz, Midori, Spivakov, Gautier Capucon, Martin Haselböck, Charles Owen, Tatjana Grindenko Daniel Müller Schott, Khatia Buniatishvilli, Alexander Markov, Salem Abboud- Askar, Charlie Siem, Alexander Melnikov, Kit Armstrong ve daha nice sanatçıya ev sahipliği yapan Albert Long Hall 6 Kasım’da Baudelaire Quartet’i ağırlayacak.

Albert Long Hall Klasik Müzik Konserleri’nde 13 Kasım’da Nemeth Quartet & Özgür Ünaldı,  20 Kasım’da ise Weber Trio müzikseverlerle buluşacak.

27 Kasım'da programda yer alan Sıradışı ve Eski Çalgılar Topluluğu’nun Dokuz Günlük Mucize Konseri, ise dört yüz yıl önce dans eden Will Kemp’le dinleyicileri buluşturacak.

 

 

Bilgi ve bilet için:
Boğaziçi Üniversitesi
Klasik Müzik Koordinatörlüğü
E-mail: klasikmuzik@boun.edu.tr
Web: www.klasikmuzik.boun.edu.tr

Tel: 0 212 359 66 48
https://www.facebook.com/albertlonghall/ 
https://www.instagram.com/alhclassicalmusic/

 

Galeri 1 Fotoğraf