Boğaziçi Üniversitesi Kayak Takımı’na 3.lük Kupası

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 20-24 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlenen Koç Spor Fest Üniversite Oyunları’nda Boğaziçi Üniversitesi Kayak Takımı İstanbul Üniversiteleri Erkekler kategorisinde 3.lük kupasını kazandı!

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve Erzurum Palandöken Dağı’nda gerçekleştirilen turnuvaya İstanbul kategorisinde 12, Türkiye kategorisinde 24 üniversite katıldı. Boğaziçi Üniversitesi Kayak Takımı, İstanbul Erkekler kategorisinde Büyük Slalom’da üçüncü, Küçük Slalom’da ikinci ve toplamda aldığı kombine puan ile üçüncü oldu.

Onlarca milli sporcunun arasından podyuma çıkmayı başaran Boğaziçi Üniversitesi Kayak Takımı en son ödülünü 2015 yılında yine Erkekler kategorisinde İstanbul 3.sü olarak elde etmişti.

İstanbul Üniversiteleri Erkekler Kupa Sıralamasında ilk sırada İstanbul Üniversitesi, ikinci sırada ise Özyeğin Üniversitesi yer aldı.

Boğaziçi Üniversitesi Kayak Takımı sporcuları şu isimlerden oluşuyor;

Can Güngör