Boğaziçi Üniversitesi Kış Okulu’nda dersler 28 Ocak’ta başlıyor!

Boğaziçi Üniversitesi’nden lise öğrencilerine kış tatilinde keyifli bir üniversite deneyimi …

Lise öğrencilerine sömestr tatilinde hem merak ettikleri bilim alanlarında keşif yapma imkanı vermeyi hem de onları üniversite hayatı ile tanıştırmayı amaçlayan Boğaziçi Üniversitesi Kış Okulu 28 Ocak’ta başlıyor.

Yoğun bir çalışma ve sınav döneminden çıkmış öğrencilerin, not ve sınav kaygısı olmadan popüler bilim konularına dair öğrenme deneyimlerini keyifli hale getirecek olan Boğaziçi Üniversitesi Kış Okulu 1 Şubat 2019 tarihine dek günde 4.5 saat ders işlenen programıyla (10.00-11.30 ve 13.00-16.00) gerçekleştirilecek.

Öğrenciler tarihten nörobilime, girişimcilikten olasılık teorisine farklı disiplinlerde bilimsel ve uygulamalı alanlardaki ders listesinden, her gün için belirtilen iki dersten birini tercih ederek katılmak istedikleri beş ders için kayıt olabilecek.

Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) bünyesinde oluşturulan Kış Okulu’nda tüm dersler Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyeleri tarafından veriliyor.

Ücret:

1.750 TL

Eğitim Ücreti Neleri Kapsıyor?
Eğitim materyalleri, öğle yemeği, ders arası ikramlar.

İletişim ve Bilgi: Tanıtım Ofisi

Telefon: (0212) 359 73 62 – (0212) 359 44 98