Boğaziçi Üniversitesi ‘’Lisansüstü Programlar Tanıtım Günü’’ 31 Mart’ta!

Lisans mezunlarına ve eğitim aldıkları alanda gelecekte uzmanlaşmak isteyenlere yönelik düzenlenen ‘’Boğaziçi Üniversitesi Lisansüstü Programlar Tanıtım Günü’’ 31 Mart 2018, Cumartesi günü Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs’te yer alan Albert Long Hall ve Özger Arnas Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Yüksek Lisans ve Doktora Programları ve İkinci Öğretim Yüksek Lisans Programları hakkında bilgi almak isteyen adaylar için düzenlenen etkinlik kapsamında Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Enstitüsü, Biyomedikal Mühendisliği Enstitüsü, Çevre Bilimleri Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü, Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ve Sosyal Bilimler Enstitüsü'nden öğretim üye ve öğrencilerin de katılacağı tanıtım gününde programlar hakkında adaylara detaylı bilgiler sunulacak.

10:00-18.00 saatleri arasındaki etkinlikte, Yüksek Lisans, Doktora Programları ve İkinci Öğretim Yüksek Lisans Programları tanıtımları yapılacak.  Katılımcılar, lisansüstü programlarının yanı sıra, akademik hayat ve kariyer planlarıyla ilgili bilgilenme imkanı bulacak. Tanıtım günü kapsamında seminerler ise 12:30-16.00 saatleri arasında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi dersliklerinde yapılacak.

Seminer programına ilişkin detaylı bilgi önümüzdeki günlerde duyurulacaktır.

Tarih: 31 Mart 2018, Cumartesi

Yer: Albert Long Hall ve Özger Arnas Salonu (Güney Kampüs)
Saat: 10:00-18.00

Programlar:

Yüksek Lisans ve Doktora Programları
İkinci Öğretim Yüksek Lisans Programları

Boğaziçi Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Veren Enstitüleri:
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Enstitüsü
Biyomedikal Mühendisliği Enstitüsü
Çevre Bilimleri Enstitüsü
Fen Bilimleri Enstitüsü
Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü
Sosyal Bilimler Enstitüsü

 

Kayıt Formu için:

http://bit.ly/2GTDPVX

Bilgi ve İletişim:

E- posta: lisansustutanitim@boun.edu.tr

Telefon: 0 212 359 67 03