Boğaziçi Üniversitesi Step takımı Türkiye Şampiyonu!

Samsun'da gerçekleşen 16. Türkiye Koç Spor Fest’te, Boğaziçi Üniversitesi Step Takımı BUAngels Jimnastik dalında BESYO (Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu) öğrencilerine karşı yarışarak birinciliği elde etti.

Kurtuluş Savaşı’nın başlangıç tarihinin 100. yılı vesilesiyle Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen ve bu yıl 16.sının yapıldığı Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Oyunları’nın final serisine 4 bini aşkın üniversiteli sporcu, antrenör ve spor insanı katıldı.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF), Samsun Valiliği, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, KYK ve Koç Holding iş birliğiyle düzenlenen Koç Spor Fest Üniversite Spor Oyunları’nın final müsabakaları jimnastik, atletizm, basketbol, voleybol, hentbol, yüzme, futbol ve dağ bisikleti branşlarında gerçekleşti.

Boğaziçi Üniversitesi Step Takımı BUAngels, Uludağ Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Haliç Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi olmak üzere 9 üniversitenin katıldığı Türkiye Üniversiteler Jimnastik Şampiyonası’nın step-aerobik dalında birinci oldu.

Boğaziçi Üniversitesi Step Takımı BUAngels, 1996 yılında kuruldu. Çeşitli yarışmalara katılan ve Boğaziçi Üniversitesi’nin renkli takımlarından biri olan Boğaziçi Angels, her yıl Sports Fest’in açılışında da özel gösteriler düzenliyor.

Galeri 4 Fotoğraf