Boğaziçi Üniversitesi Tenis Takımı birinci olarak Süper Lig’e yükseldi

Manisa’nın Demirci ilçesinde düzenlenen 1. Lig Tenis Müsabakaları’nda Boğaziçi Üniversitesi Tenis Takımı, erkeklerde birinci olarak Süper Lig’e yükselirken kadınlarda ise ikinci olarak başarıya ulaştı.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Demirci Kaymakamlığı, Demirci Belediyesi ve İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen ve beş gün süren müsabakalarda, erkeklerde Boğaziçi Üniversitesi, kadınlarda ise İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Süper Lig'e yükseldi. Kadınlarda 7, erkeklerde ise 6 takımın yer aldığı müsabakalara toplamda 72 sporcu katıldı.

Boğaziçi Üniversitesi Tenis Takımı Kaptanı Ömer Cem Yılmaz müsabakaları, “Bu sene muhteşem bir turnuva geçirdik. Bizim için unutulmaz bir müsabaka oldu. Hak ettiğimizi düşünüyorum.  Süper lige yükseldiğimiz için mutluyuz" sözleriyle değerlendirdi.

Kadınlar takımında yer alan Alara Çelikyay ise gelecek seneki hedeflerinin birinci olarak Süper Lig'e yükselmek olduğunu söyledi.