Boğaziçili kürekçilere Adana Kürek Yarışları’ndan üçüncülük madalyası

Boğaziçi Üniversitesi Kürek Takımı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nca düzenlenen Kürek Yarışları’nda Akademik Erkekler 8+ kategorisinde üçüncülük derecesi elde etti.

Seyhan Baraj Gölü’nde, 18-19 Mart 2017 tarihleri arasında yapılan yarışlara  Galatasaray, Fenerbahçe, Fethiye Belediyespor, Adana Büyükşehir Belediyesi Kürek İhtisas, Tuzla Deniz Yıldızı, Şişecam Çayırova, Ortadoğu Teknik Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, Sakarya Gençlik Merkezi, Adana Gençlik ve Spor, Tuzla Deniz Yıldızı, Kadir Has Üniversitesi, Koç Üniversitesi ve Boğaziçi Üniversitesi takımları olmak üzere 14 takım ve 250 sporcu katıldı.

2 bin metre mesafeli yarışlar, Yıldız Erkekler, Yıldız Kızlar, Genç Erkekler, Genç Kızlar, U23 (Erkekler + Hafif Kilo), Hafif Kilo Erkekler, Akademik Kadınlar, Akademik Erkekler ve Erkekler kategorilerinde yapıldı.  Turnuvada Galatasaray beş, Sakarya Gençlik Merkezi, Ortadoğu Teknik Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi, Şişecam Çayırova kulüpleri birer birincilik kazandı.