"Boğaziçililer Buluşuyor”un ilk semineri 6 Nisan’da

Boğaziçi Üniversitesi Kariyer Merkezi ve Mezunlar Ofisi iş birliği ile mezun ve öğrencileri bir araya getirmeyi amaçlayan seminer serisi “Boğaziçililer Buluşuyor” başlıyor.

Boğaziçi Üniversitesi mezunlarının kişisel ve profesyonel deneyimlerini paylaşarak kariyer yolculuklarında yol gösterici bilgiler sunacağı bu çevrimiçi buluşmalarda, konum sınırları aşılarak Türkiye ve dünyanın farklı yerlerinden Boğaziçililerin bir araya getirilmesi amaçlanıyor.

Seminerlerin ilki İrlanda Dublin’de yaşayan Boğaziçi Üniversitesi mezunu Oğuz Özen’in (BU'13) Rock Your Linkedin Profile başlıklı sunumu ile 6 Nisan 17.00’de başlıyor.

Kariyer ve iş hayatıyla ilgili konuları kapsayacak etkinlik, Kariyer Merkezi danışmanları başta olmak üzere, alanında önde gelen mezunların katılımıyla devam edecek. Bu kapsamda öğrenci ve mezunlardan gelen talepler de dikkate alınarak, hızla değişen iş hayatındaki gelişmeleri yakalayabilecek, günceli takip edecek yeni etkinlik başlıkları da yıl boyunca oluşturulacak.

“Rock Your Linkedin Profile" başlıklı sunuma kayıt olmak için tıklayınız.