Boğaziçi’ne iki yeni fakülte: Hukuk ve İletişim

7 Şubat 2021’de Resmi Gazete'de yer alan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Boğaziçi Üniversitesi’nde İletişim Fakültesi ile Hukuk Fakültesi kurulması kararı alındı. Böylelikle üniversite bünyesindeki Eğitim, Fen-Edebiyat, İktisadi ve İdari Bilimler ile Mühendislik fakültelerine, Hukuk ve İletişim fakülteleri de eklenmiş oldu.

“YENİ PERSPEKTİFLER KATACAĞINA İNANIYORUM”

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu da Twitter hesabından yaptığı açıklamada, yeni kurulan fakültelerin Boğaziçi’ne farklı zenginlikler ve perspektifler katacağına inandığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Cumhurbaşkanımızın imzasıyla kurulan İletişim ve Hukuk Fakültelerinin Boğaziçi’ne farklı perspektifler ve zenginlikler katacağına inanıyorum. Bundan sonraki sürecin işleyişini ilgili akademik kurullarımız ile ilerleteceğiz. Üniversitemiz ve ülkemiz için hayırlı olsun."

*/