BÜYEM açık ve kurumlara özel eğitimlerine online platformlarda devam ediyor

BÜYEM eğitimleri online platformlarda devam ediyor.

Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM), Boğaziçi Üniversitesi’nin uzun yıllara dayanan bilgi birikimi, eğitim anlayışı ve donanımı ile gerek genel katılıma açık, gerekse  özel sektör, kamu ve sivil toplum kuruluşları çalışanlarına hitap eden, özgün eğitim programlarıyla, sınıf içi eğitime olanak sağlamayan pandemi nedeniyle eğitimlerine online platformlardan devam ediyor.

Katılımcıların, Profesyonel Gelişim Seminerleri ve Uzmanlık Programları ile mesleki, İkinci BaharAktif Yaşam seminerleri ve Online İngilizce eğitimleri ile kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefleyen BÜYEMBOUN 101 atölyeleri ile de lise gençlerinin hem öğrenim süreçlerini aksatmamak, hem de moral destek sağlamak için, sanal sınıflarda canlı interaktif eğitimler sunuyor. KSS Buluşmaları ve BÜYEM Sohbetleri ile de bir çok ilgi çekici konuda katılımcıları konu uzmanlarıyla  buluşturuyor.

BÜYEM bireysel eğitimlerin yanı sıra, pandemi sürecinde ve sonrasında kurumların ihtiyaç duyacağı kurumsal eğitimleri de kurumlara özel olarak tasarlayarak kısa süre içinde uygulamaya sunuyor.

Mevcut ve planlanan eğitimler hakkında daha fazla bilgi için internet sitemizi ziyaret edebilir veya eposta ile bilgi alabilirsiniz.

www.buyem.boun.edu.tr

buyem@boun.edu.tr