“Executive Education Abroad” 5. defa katılımcılarını bekliyor

Boğaziçi Üniversitesi’nin Türkiye’den üst düzey yöneticilere yönelik özgün bir eğitim programı olarak geliştirdiği “Executive Education Abroad” programının beşincisi 9-15 Haziran 2019’da “Leading in a Global World” başlığıyla Austin Teksas Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek. Programa katılan üst düzey yöneticiler küresel iş dünyasında etkili liderliğin ipuçlarını alanın uzmanlarından öğrenme fırsatı yakalayacaklar.

2019’un Haziran ayında beşinci kez düzenlenecek olan “Executive Education Abroad” programı Austin Teksas Üniversitesi (University of Texas at Austin) McCombs School of Business’ta gerçekleşecek. Programın bu yılki başlığı ise “Leading in a Global World”. Katılımcılar, liderliğin ipuçlarını uzmanlarından öğrenmelerinin yanı sıra Austin’i gezme; Apple, Dell, IBM gibi teknoloji devi şirketleri ziyaret etme ve Austin Teksas Üniversitesi’nden katılım sertifikası alma gibi imkânlarını yakalayacak.

9-15 Haziran 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek olan programın başvuruları ise açıldı. Daha fazla bilgi almak ve başvuru yapmak isteyenler İİBF Dekan Yardımcısı ve öğretim üyesi Prof. Dr. Nur İrem Nuhoğlu ile iletişime geçebilir.

Programın tanıtım videosu aşağıdaki linkten izlenebilir.

Nur İrem Nuhoğlu

nuhoglun@boun.edu.tr