‘’Executive Education Abroad’’ programından iş dünyasına ABD’de eğitim

Boğaziçi Üniversitesi’nin tasarladığı eğitim programı kapsamında telekom, iletişim, finans ve perakende sektörlerinden 30 üst düzey yöneticiye ABD’de bir hafta süreyle eğitim verilecek.
University of Texas Austin

İrem Nuhoğlu

Boğaziçi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Dekan Yardımcısı Prof Dr. Nur İrem Nuhoğlu Koordinatörlüğü’nde, yönetici ve CEO olmak üzere kariyer hedefi seçen ve ilerleyen beyaz yakalılar için ABD’nin önde gelen üniversiteleri ile ortak Türk iş dünyasına özel olarak sertifika eğitim programları hazırlayan Boğaziçi Üniversitesi, Executive Education Abroad projesi kapsamında 30 Türk yöneticiyi 29 Mayıs tarihinde University of Texas at Austin’e götürüyor.

Yöneticiler, Boğaziçi Üniversitesi  ve University of Texas at Austin işbirliğiyle düzenlenen ve bir hafta sürecek olan “Leading in a Global World” and “Leading in the New Telecom World” eğitim programlarına katılacaklar.

İki üniversitenin işbirliğiyle Türkiye’den yöneticilere özel olarak tasarlanan etkinliğin proje lideri Prof. Nur İrem Nuhoğlu, iki eğitim programında da “Leading in 21st Century” başlıklı bir konuşma yapacak. Eğitim programlarına PricewaterhouseCoopers, Türk Telekom, Şişecam, Vodafone, Yapı Kredi Bankası ve Migros’tan yöneticilerin katılması planlanıyor.

Boğaziçi Üniversitesi tarafından Türk iş dünyasına özel olarak tasarlanan sertifika eğitim programlarının ortakları arasında, dünyada lider eğitimi konusunda ilk sıralarda yer alan Austin’deki Texas Üniversitesi McCombs School of Business‘in yanı sıra , Columbia Business School ve New York Üniversitesi (NYU) - Stern School of Business da bulunuyor.

• İrem Nuhoğlu