‘’Executive Education Abroad’’ Programları 3. yılında

Boğaziçi Üniversitesi tarafından Türkiye’den üst düzey yöneticiler için özgün bir eğitim programı olarak geliştirilen ‘’Executive Education Abroad’’ programları üçüncü yılına giriyor.

“Leading in a Global World” ve “Leading in the New Telecom World” başlıklı eğitimlerin yer aldığı ‘’Executive Education Abroad’’ eğitim programları önümüzdeki yıl 11-17 Haziran 2017 tarihleri arasında Austin’deki Texas Üniversitesi McCombs School of Business’da gerçekleştirilecek.

Katılımcılar, ABD’de beş gün süreyle akademik programa katılacaklar ve şirket ziyaretlerinde bulunacaklar.

Küresel dünyada liderliğin geliştirilmesi ve sürdürülebilir liderlik konusuna odaklanan “Leading in a Global World” eğitimlerinde inovasyonda öncülük, yeni küresel pazarların ortaya çıkması, stratejik değişimin uygulanması, karışık problemlere yaratıcı çözümler bulma, başkalarını etkileyerek ve fikirleri savunarak savunma becerilerini geliştirme konuları ele alınıyor.

Telekom sektöründe liderliği güçlendirme ve sürdürülebilir liderliğin nasıl korunacağı konularına odaklanan “Leading in the New Telecom World” programında ise, telekom sektörünü bekleyen tehditler ve fırsatlar, gelişmekte olan pazarlara hizmet götürme, kültürler arası çevreye öncülük yapma başlıklarında eğitimler veriliyor.

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü öğretim üyelerinden Nur İrem Nuhoğlu tarafından hazırlanan ve Türk iş dünyasına özel olarak tasarlanan sertifika eğitim programları kapsamında, dünyada lider eğitimi konusunda ilk sıralarda yer alan Austin’deki Texas Üniversitesi McCombs School of Business ile yöneticilere‘’global dünyada liderlik’’ eğitimleri veriliyor.

‘’Executive Education Abroad’’ programları kapsamında, Boğaziçi Üniversitesi’nin Austin’deki Texas Üniversitesi McCombs School of Business‘in yanı sıra , Columbia Business School ve New York Üniversitesi (NYU) - Stern School of Business ile de ortak programlar üzerinde çalışılıyor.

Programa, Boğaziçi Üniversitesi mezunları, EMBA öğrencilerinin de aralarında bulunduğu telekom, iletişim, finans ve perakende sektörlerinden üst düzey yöneticiler katılıyor.

‘’Executive Education Abroad’’ programları 2017 Tanıtım Videosu:

Bilgi için: nuhoglun@boun.edu.tr