Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile Rektör Bulu'dan "Akıllı Şehirler" için prensip anlaşması

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2 Nisan'da Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu'yu ziyaret etti. Boğaziçi Üniversitesi'nin yeni yönetim kadrosuna başarı dileklerini ileten Şahin ile gerçekleşen toplantıda, akıllı şehirler kapsamında iş birliği için prensip anlaşması yapıldı.
Kenan Özcan

Türkiye’nin ilk kadın büyükşehir belediye başkanları arasında yer alan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin, Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu’yu ziyaret etti.

Görüşmede akıllı şehirler kapsamında kurumlar arasında iş birliği yapmak üzere prensip anlaşmasına varıldı. Buna göre ilerleyen zamanlarda belirlenecek çerçevede, Boğaziçi Üniversitesi ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bu alanda yeni projeler için çalışmalara başlayacak.